Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proračun sve tanji

Vinkovčane RAZBJESNIO gradonačelnik! Pogledajte čime

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proračuni im sve tanji, a vozni park mnogih naših gradova i županija sve luksuzniji. Sada je i gradonačelnik Vinkovaca naručio skupu limuzinu. Novi automobil nesebično je namijenio svome zamjeniku.

U vinkovačku gradsku upravu stiže nova limuzina- metalik crna, 2.0 TDI, 160 konja. Vozit će ju zamjenik gradonačelnika. 'Moj zamjenik ima automobil star osam godina koji je u lošem stanju i vrijedi oko 20.000 kuna, a popravak je 11.000 kuna. To je bio razlog, pošto je nesiguran, da uzmemo novi automobil da bi zamjenik mogao imati automobil', kazao je vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić.

Pročitajte i ovo Stričak i Bosilj Tko se predozirao? Žestoko se posvađali gradonačelnik i župan: "U kakvoj deluziji živi HDZ-ovac koji se s 2,02 promila tuče u cajkaškom klubu?" Kandidat ekstremno desnog AfD-a pobijedio za gradonačelnika na istoku Njemačke Dobio gotovo 60 posto glasova Raste popularnost ekstremne desnice: Kandidat AfD-a pobijedio za gradonačelnika na istoku Njemačke

Vinkovačka oporba skočila je na noge. Preskup je to automobil za siromašne Vinkovce. '500.000 kuna za novi automobil u gradu gdje nema gospodarstva, gdje nema razvoja i projekata', upozorava gradski vijećnik Damir Rimac.

>> Donosimo sliku iz Vinkovaca, gdje je više od 3.500 ljudi otplesalo najveće kolo na svijetu!

No, gradonačelnik ima drugačiju računicu.'Očekujemo negdje oko 6-7.000 maksimalno mjesečnu ratu. Znači, 70-ak tisuća na godinu. Što znači kroz te četiri godine neće biti 400.000 nego maksimalno 280.000 kuna', kazao je Karlić.

280.000 ili 400.000 kuna- Vinkovčani nisu oduševljeni novom limuzinom. 'Inače sam na birou, 18 godina bez posla. Samo supruga radi. Od toga živimo. Kako bi se ja sad trebao osjećati kad on kupuje novi auto i svi drugi na višoj razini u državi', kazao je jedan Vinkovčanin.

Usred krize mnogi su se gradonačelnici i župani počastili velikim i skupim automobilom. 'Odgovor je vrlo jednostavan- da njegov ego stane u njega', kazao je Rimac.

Nije ego, već sigurnost- tvrdi vinkovački gradonačelnik. 'Vrlo je važno da je automobil siguran, da se ne dogodi nekakva nesreća jer se meni jedna takva već dogodila. Bez gotovo novog auta smo ostali kad su nam četiri divlje svinje izletjele na autocestu', objašnjava Karlić.

Pitanje je može li i manje luksuzan automobil biti siguran.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene