Viktor Orban na Visu (Foto: Dnevnik.hr)
Viktor Orban na Visu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Mađarski premijer Viktor Orban ovih dana ljetuje u Hrvatskoj. U utorak navečer bio je na Visu, gdje su oduševljeni njegovom skromnošću.


Viktor Orban ljeto provodi ploveći Jadranom, a u utorak navečer bio je gost jedne konobe na Visu. Ondje je došao bez osiguranja i protokola.

Vezani članci Morski zekan - 4 Rijetki stanovnik mora viđen kod Visa: Nazivaju ga i morskom kravom jer pase travu Mađarski premijer Viktor Orban Uhvaćeni na večeri: Orban se javio Milanoviću da je u blizini Hvara gdje boravi hrvatski predsjednik

U konobu Peša, u mjestu Podhumlje u blizini Komiže, priča vlasnik konobe, Orban je došao nenajavljen s dva prijatelja.

Jeo je hobotnicu ispod peke i pio viško vino Vugava. Do Podhumlja ga je dovezao sam vlasnik konobe Žarko Peša u vlastitom automobilu i tek je tada shvatio koga će te večeri ugostiti.

Peša je kazao kako bi se u Orbana, s obzirom na to da je stigao tako skromno i bez pompe, mogli ugledati i hrvatski političari. “On je moj uzor”, kazao je Peša.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju