Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vijećnici su se 'pokačili' oko plaća i troškova reprezentacije.


Dok su građani Ploča u petak prosvjedovali ispred zgrade Otvorenog pučkog učilišta protiv najavljene gradnje termoelektrane na ugljen, na sjednici Gradskog vijeća Grada Ploče koja se održavala u zgradi učilišta odvijala se žestoka svađa među vijećnicima.

VIDEO Papa Franjo slučajno opsovao: 'U tom kur**...'

Vezani članci Oleg Butković Butković o Pelješkom mostu i kad ćemo se njime moći voziti: "U lipnju sljedeće godine, prije turističke sezone, otvorit ćemo i most i pristupnu točku" CROBAROMETAR - srpanj 2021. - 7 Novi Crobarometar: HDZ zacementiran na prvome mjestu, ali dogodio se i veliki preokret: SDP više nije druga stranka u državi!

Iako nisu raspravljali o termoelektrani, već su samo usput spomenuli tu temu vijećnicima nije nedostajalo motivacije da se 'pokače' oko drugih stvari.

U tijeku rasprave o plaćama i troškovima reprezentacije došlo je do ispada kada se nisu mogli dogovoriti o tome trebaju li dobiti uvid u troškove reprezentacije. Najburnije je reagirala vijećnica HDZ-a Tonka Lovrinov, koja se ustala i rekla: Nabijem vas na k****!

Zbog toga je dobila opomenu pred isključenje, piše Dubrovački dnevnik.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook