Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez mandata u EU parlamentu

VIDEO Evo što kaže najveći gubitnik EU izbora...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidacijska lista Grupe birača i njezin nositelj Ivan Jakovčić nije osvojila niti jedan mandat na izborima za EU parlament.

Najveći gubitnik  izbora za Europski parlament Ivan Jakovčić rekao je kako se osjeća 'razočarano', ali i 'zadovoljno' nakon objavljenih rezultata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izbori za EU parlament Milanović: 'Mi ne otimamo, ne falsificiramo diplome kao konkurencija' Slika nije dostupna Kukuriku koalicija složna Jakovčić: Vjerujem da ćemo pobijediti na izborima za Europski parlament

'Naime Istra je definitivno čvrsto ostala uz mene. Kampanja je bila tako kratka, 10-tak dana praktički. Jednostavno u drugim dijelovima Hrvatske nisam uspio povući onaj dio birača koji sam očekivao. U svakom slučaju čestitam kolegama iz HDZ-a, SDP-a i Laburista koji su ušli u Europski parlament te im želim uspješan rad u Europskom parlamentu', rekao je Jakovčić.

>> Jakovčić predstavio Riječanima nezavisnu listu za Europski parlament

Jakovčić se kratko osvrnuo na loš odaziv birača rekavši kako je to 'jasna poruka svima koji se bave politikom, pogotovo Milanoviću, Karamarku pa i njemu osobno'.

>> Ona je zvijezda ovih izbora!

'To je definitivno poruka ukupnoj situaciji u ovoj zemlji, Vladi i svima nama koji se bavimo politikom. Svatko tko i slavi u ovoj noći mora znati da je to samo 20% biračkog tijela Hrvatske. I to je zaista jako jako malo', rekao je Jakovčić.

O ostanku u politici i svojoj političkoj budućnosti neodređeni Jakovčić je poručio: 'Gledajte, za sada da. Do 19. svibnja sam istarski župan, poslije toga imam mandat u Saboru. Razgovarat ćemo u stranci pa ćemo vidjeti.'

>> DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene