Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljuti zbog odrona

VIDEO Bijesni stanovnici Jakuševca napali Tomaševića: "Poslao sam ti 50 poruka, a ti si me blokirao! Svi morate podnijeti ostavke"

Nakon što je gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević održao izvanrednu konferenciju za medije zbog odrona na odlagalištu otpada, građani Jakuševca poručili su mu da mora podnijeti ostavku.

Jutros je došlo do odrona smeća na Jakuševcu, pri čemu su tri radnika ozlijeđena, a Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje da je jedan ostao bez ruke.

Zbog odrona je gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević održao izvanrednu konferenciju za medije, a nakon nje su ga okružili nezadovoljni stanovnici Jakuševca.

"Ja živim 300 metara odavde. Hoćete da vas odvedem? Kompletno svi morate podnijeti ostavku. Kaznene prijave ćete dobiti i ja ću ih poslati jer ugrožavate ljudske živote i imovinu. Nesposobni ste i maknite se", rekao je jedan muškarac.

Pročitajte i ovo Osumnjičeni za ubojstvo Vanje Horor u Makedoniji Ovo su osumnjičeni za ubojstvo djevojčice Vanje! Ministar: "Otmicu je organizirao Vanjin otac" - Zbog jednog detalja odmah je priveden

Neki građani Tomaševića nisu ostavili na miru ni nakon što se počeo udaljavati od odlagališta, nego su krenuli hodati za njim.

"Poslao sam ti 50 poruka i nudio pomoć. Blokirao si me, a sad se skrivaš. Kad si došao na Jakuševec u dvije i pol godine? Ne usudiš se doći jer nemaš hrabrosti!" uzviknuo je nezadovoljni stanovnik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene