Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasnost odozgo

VIDEO Zagreb: Pogledajte što su snijeg i led s krova učinili ovim automobilima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neočišćeni snijeg s krovova zagrebačkih zgrada prijeti, kako prolaznicima, tako i parkiranim vozilima. Jako su oštećena već tri automobila.

Sasvim slučajno postavljena kamera snimila je jedan incident u centru Zagreba u kojem je na automobil pala velika količina snijega s krova i oštetila ga. Autor snimke, vidjevši što se dogodilo na kameri, odlučio je provjeriti je li automobil oštećen, pa se spustio na ulicu, gdje je otkrio kako je krov na automobilu udubljen, te je čak i napuknuo iznutra.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić" Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg

>> Bandić: Ja sam odgovoran ako nekome padne snijeg s krova na glavu! 

>> Danas novi centimetri snijega, sutra hladno, u nedjelju zatopljenje

No, oko 15 sati u Kukuljevićevoj ulici dogodila se identična situacija. Snijeg i led s krova pali su na dva automobila. Na jednom automobilu krov je potpuno udubljen, a vjetrobransko staklo posve je uništeno. Ništa bolje nije prošao ni drugi automobil.

Na mjesto događaja izašla je policija, a vatrogasci uklanjaju ostatke snijega s krova.

Prava je sreća da nikoga u automobilima, ali ni prolaznika u blizini, nije bilo u trenutku udara.

Vatrogasci diljem grada uklanjaju prijeteći snijeg s krovova

Zagrebački vatrogasci doslovno imaju pune ruke posla – sa snijegom. ' Imamo na pretek intervencija, zasad rješavama prioritetne objekte - škole, vrtiće, bolnice, staračke domove, jer taj snijeg koji prijeti s krovova nije nimalo bezazlena stvar. Ne daj Bože da se nekom školarcu tako nešto sruši na glavu ili nekoj starijoj osobi. Zato smo sad svi na tome, a kad riješimo te prioritetne lokacije odazvat ćemo se i na pozive ljudi iz stambenih zgrada. Zovu nas skoro, pa stalno, već nas sad čeka popis s 50-tak adresa. ',  doznajemo od operativnog dežurnog Javne vatrogasne postaje Grada Zagreba.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene