Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vodstvo HDZ-a danas je jednoglasno donijelo odluku o datumu i načinu izbora za predsjednika stranke. Po izlasku iz dvorane malo su se i našalili s novinarima, ali i na račun jedni drugih.


'Nastojimo da sve odluke u vodstvu stranke budu jednoglasne. Dakle kad određujemo ovaj postupak mislim da je jako dobro', isticala je predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor.

Vezani članci Krešo Beljak i Zlatko Fumić (Foto: Dnevnik.hr) Dok Krešo Beljak kritizira Plenkovića i vladajuću stranku, HSS-ov Fumić im se "klanja do poda" Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) Jandroković: Protiv predsjednice Grabar-Kitarović se vodi dosta prljava kampanja

No završni komentar pripao je Darku Milinoviću, protukandidatu Kosor u nadolazećim unutarstranačkim izborima. 'Nemojte sad zvati nas zbog ovog', upozorio je kroz smijeh.

'Nemoj se ti javljati, nemoj se ti javljati', rekla mu je kroz smijeh Kosor, no Milinović je ustrajao u tome da njegova bude posljednja riječ. 'ako se može Šeks javiti pa valjda mogu i ja', odgovorio je i opet se nasmijao.

Novinari su tada za komentar upitali Vladimira Šeksa, no umjesto njega ponudio ga je Gordan Jandroković. 'Šeks se ne javlja, on zove', poručio je s osmjehom Jandroković.

I doista, Milinovićeva bi posljednja. 'Šeks se ne javlja, ali on zove novinare', potvrdio je kroz smijeh, nakon čega su svi krenuli prema izlazu. Pogledajte video.