Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milinović, Kosor, Šeks

VIDEO: Šale i pošalice u HDZ-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodstvo HDZ-a danas je jednoglasno donijelo odluku o datumu i načinu izbora za predsjednika stranke. Po izlasku iz dvorane malo su se i našalili s novinarima, ali i na račun jedni drugih.

'Nastojimo da sve odluke u vodstvu stranke budu jednoglasne. Dakle kad određujemo ovaj postupak mislim da je jako dobro', isticala je predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor.

Pročitajte i ovo Branko Tunić Kazna od osam godina HDZ-ovac koji je zalijepio člansku iskaznicu na čelo osuđen za ratni zločin Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit"

No završni komentar pripao je Darku Milinoviću, protukandidatu Kosor u nadolazećim unutarstranačkim izborima. 'Nemojte sad zvati nas zbog ovog', upozorio je kroz smijeh.

'Nemoj se ti javljati, nemoj se ti javljati', rekla mu je kroz smijeh Kosor, no Milinović je ustrajao u tome da njegova bude posljednja riječ. 'ako se može Šeks javiti pa valjda mogu i ja', odgovorio je i opet se nasmijao.

Novinari su tada za komentar upitali Vladimira Šeksa, no umjesto njega ponudio ga je Gordan Jandroković. 'Šeks se ne javlja, on zove', poručio je s osmjehom Jandroković.

I doista, Milinovićeva bi posljednja. 'Šeks se ne javlja, ali on zove novinare', potvrdio je kroz smijeh, nakon čega su svi krenuli prema izlazu. Pogledajte video.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene