Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ugledna emisija CNN World View uvrstila je u svoj izbor još jednu reportažu Nove TV.


Ovog je vikenda na CNN-u emitirana reportaža Vjekoslava Đaića nastala u travnju ove godine u Petrovoj Slatini, nedaleko Osijeka.

Vezani članci DNEVNIK.hr ljeto je započeo kao najčitaniji domaći news portal Zahvaljujući vama DNEVNIK.hr je ljeto započeo kao najčitaniji domaći news portal Slika nije dostupna Evo gdje je CNN uvrstio Zagreb!

U prilogu je riječ o pastiru koji u svojoj okolici nema pašnjak očišćen od mina i svakodnevno je zbog egzistencije svoje peteročlane obitelji prisiljen stado na ispašu voditi u minsko polje. To radi više od deset godina. Njegov je otac, također čuvajući ovce, stao na minu i poginuo sa stotinjak ovaca.

>> VIDEO: Reportaža Red Carpeta na CNN-u

>> Repotaža 'Provjerenog' na CNN-u

U vrijeme kada se reportaža snimala, bila je aktualna sezona puževa, pa je obuhvatila i ljude koji u minsko polje odlaze po puževe.

Snimatelj Zlatko Romanović i reporter Vjekoslav Đaić pješačili su više od 6 kilometara kroz minski sumnjivo područje pronaći pastira Sretena kako bi snimili reportažu, što je prepoznao CNN World View, baš kao i Dnevnik Nove TV.

'Kada jedna tako ugledna TV kuća objavi tvoju reportažu, onda je to razlog za veliki osmjeh. Veliko je to priznanje meni kao mladom reporteru, ali i Dnevniku Nove TV. No to je ujedno i obveza da budemo još bolji', rekao je Vjekoslav za Dnevnik.hr.

Reportažu na CNN-u pogledajte OVDJE.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju