Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sanjkanje i prvi Snješko

VIDEO: Prve zimske radosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi ovogodišnji snijeg brojnim je izletnicima ove subote omogućio uživanje u snježnim radostima. Najviše su se, očekivano, veselili oni najmlađi.

Napraviti prvoga Snješka u godini ozbiljan je posao za kojega se valjalo ozbiljno i pripremiti te sve neophodne rekvizite ponijeti od kuće. Za neke je prvi veći snijeg ove godine bio i prvi u životu, a radi hladnoće nisu bili baš oduševljeni njime.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

>> Nakon smirivanja vremena, sutra ponovno snijeg

>> VIDEO: Zbog snijega kaos i sudari na cestama

No, onima iskusnijima hladnoća nije smetala, a prije odlaska na snijeg odlazilo se u kupovinu kako bi se kupilo ono što nedostaje. Oni koji opremu imaju od ranijih godina, skidali su je s tavana.

Iako se skijati još nije moglo, snijega je za sanjkanje bilo i više nego dovoljno. 'Ima ga i previše. Sada je još predubok, treba malo da se utaba jer je još dosta rahli pa se ne može baš', objašnjava jedna djevojčica kojoj je tata spasio stvar valjajući se po snijegu i tabajući stazu. Djeca su krenula sa sanjkanjem, a stariji su otišli na čaj i druge stvari jer su se u u planinskim domovima dobro pripremili.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene