Emisija 'Potresi, skandali, emocije' Nove TV na jednom mjestu daje dinamičan pregled događaja iz Hrvatske i svijeta koji su obilježili 2007. godinu. Pogledajte 11 najznačanijih događaja u godini na izmaku raspoređenih u 11 video zapisa.


Od tragedije na Kornatu u kojoj je život izgubilo 12 vatrogasaca, preko tragične pogibije Toše Proeskog na autocesti Zagreb-Lipovac, Branimir Felger, Monika Kravić i Ivona Periša vode vas do uspona i padova Ive Sanadera i Zorana Milanovića tijekom godine na izmaku.

Vezani članci Najisplativije osposobljavanje za vozača B kategorije samo na Crnom Jaju i to u dva grada: Zagrebu i Splitu! - 1 Najisplativije osposobljavanje za vozača B kategorije samo na Crnom Jaju i to u dva grada: Zagrebu i Splitu! Slika nije dostupna VIDEO: Pregled najjačih potresa i tsunamija

Ove je godine nakon kratke i teške bolesti preminuo šef SDP-a od osnutka stranke i jedan od najvažnijih političara u novijoj hrvatskoj povijesti Ivica Račan.

Nisu izostavljeni ni domaći i strani skandali iz života javnih osoba, s posebnim naglaskom na krah braka Vlatke Pokos i Josipa Radeljaka te nevjeru Gorana Višnjića i vanbračno dijete koje je dobio s Mirelom Rupić.

Ove godine sa scene je sišla i jedna od, vjerojatno, najomraženijih osoba u Hrvatskoj, Carla del Ponte, a donosimo i pregled drugih važnih događaja iz svijeta.

Ni stranice crne kronike ove godine nisu mirovale - ubijen je član tzv. zločinačke organizacije Davor Zečević, a nisu manjkali ni važni sudski procesi poput onog u kojem je glavnu ulogu imao Hrvoje Petrač, a tu je i slučaj Zagorec sa svojim svojevrsnim obavještajnim udarom na sam državni vrh te veliki korupcijski skandal u Hrvatskom fondu za privatizaciju, poznatiji pod imenom Maestro.

Sportske osobe godine definitivno su Slaven Bilić i Blanka Vlašić, no dojam je da je mnogo više pozornosti, doduše ne toliko sportskim koliko verbalno-plesačkim privukao Zdravko Mamić.

U seriji video priloga pogledajte događaje o kojima se najviše pričalo i pisalo i koji su obilježili 2007. godinu