Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Potresi, skandali i emocije u 2007. godini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Emisija 'Potresi, skandali, emocije' Nove TV na jednom mjestu daje dinamičan pregled događaja iz Hrvatske i svijeta koji su obilježili 2007. godinu. Pogledajte 11 najznačanijih događaja u godini na izmaku raspoređenih u 11 video zapisa.

Od tragedije na Kornatu u kojoj je život izgubilo 12 vatrogasaca, preko tragične pogibije Toše Proeskog na autocesti Zagreb-Lipovac, Branimir Felger, Monika Kravić i Ivona Periša vode vas do uspona i padova Ive Sanadera i Zorana Milanovića tijekom godine na izmaku.

Pročitajte i ovo Provjereno istražilo poziv na besplatan ''zdravstveni pregled'' - 2 Ne nasjedajte! VIDEO Novinarka Provjerenog tajno snimila lažni zdravstveni pregled: Pogledajte savršeno osmišljenu prijevaru Godina promjena - 6 Izbori u više od 70 zemalja Stiže megaizborna godina na svjetskoj razini: Što će se sve promijeniti?

Ove je godine nakon kratke i teške bolesti preminuo šef SDP-a od osnutka stranke i jedan od najvažnijih političara u novijoj hrvatskoj povijesti Ivica Račan.

Nisu izostavljeni ni domaći i strani skandali iz života javnih osoba, s posebnim naglaskom na krah braka Vlatke Pokos i Josipa Radeljaka te nevjeru Gorana Višnjića i vanbračno dijete koje je dobio s Mirelom Rupić.

Ove godine sa scene je sišla i jedna od, vjerojatno, najomraženijih osoba u Hrvatskoj, Carla del Ponte, a donosimo i pregled drugih važnih događaja iz svijeta.

Ni stranice crne kronike ove godine nisu mirovale - ubijen je član tzv. zločinačke organizacije Davor Zečević, a nisu manjkali ni važni sudski procesi poput onog u kojem je glavnu ulogu imao Hrvoje Petrač, a tu je i slučaj Zagorec sa svojim svojevrsnim obavještajnim udarom na sam državni vrh te veliki korupcijski skandal u Hrvatskom fondu za privatizaciju, poznatiji pod imenom Maestro.

Sportske osobe godine definitivno su Slaven Bilić i Blanka Vlašić, no dojam je da je mnogo više pozornosti, doduše ne toliko sportskim koliko verbalno-plesačkim privukao Zdravko Mamić.

U seriji video priloga pogledajte događaje o kojima se najviše pričalo i pisalo i koji su obilježili 2007. godinu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene