Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dosta im nepravde

VIDEO: Pogledajte kako su žene gađale HDZ-ovce jajima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije mlade žele, članice Udruge volim Hrvatsku odlučile su na neobičan način pokazati koliko je vole pa su HDZ-ove čelnike zasule jajima u Omišu. Postoji i snimka.

HDZ-ovci su baš mislili ući u dvoranu u Omišu i na miru proslaviti 21-godišnjicu osnutka kada su se pojavile dvije mlade dame i s ljutitim povicima 'Ovo je za branitelje', 'Ovo je za Purdu', 'Ovo je nezaposlene', počele razbijati jaja o pod.

Pročitajte i ovo Prosvjed mještana Tugara - 1 Godinama su upozoravali Mještani Tugara prosvjeduju i traže obnovu ceste: "Strahujemo za djecu, nemaju niti autobusnu stanicu" Nestašica jaja u Rusiji Visoka inflacija Velika nestašica osnovne namirnice u Rusiji: Uvedena ograničenja na kupovinu, police su potpuno prazne

>> Djevojke bacale jaja na HDZ: Dosta je nepravde!

Kristina Čurković i Anita Barišić Muslija zaradile su i kaznenu prijavu za koju su rekle da je 'uokviriti.' Bacanje jaja je bio izraz jednog bunta i namjera je bila da se s tim jajima dočara slika koju su oni postigli vođenjem svoje politike. Nama je isti i HDZ i SDP i nismo došli u ime nikakve stranke i nismo nikakva stranka nego smo tu za Hrvatsku i učinili smo to za Hrvatsku', tvrdi Kristina.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene