Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedinstvene značajke

VIDEO Pogledajte kako napreduje izgradnja Rimčevog kampusa, vrijednog 200 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rimčev kampus s oko 200.000 četvornih metara ukupne i 100.000 kvadrata radne površine, te vrijednosti od oko 200 milijuna eura, trenutno je jedan je od najvećih građevinskih i financijskih projekata u državi.

Radovi na Rimčevom kampusu napreduju brzo. Naime, na Kerestincu će se proizvoditi Rimac Nevera kao i ključne komponente za buduće Rimac i Bugatti modele. Radni dio kampusa se gradi na površini od 100.000 četvornih metara, a na samom kraju iznosit će ukupno 200.000 četvornih metara.

''Meni je uvijek bilo iznimno važno stvoriti najbolje moguće okruženje za zaposlenike - u svakom pogledu. Kada si u vrhunskom okruženju je lakše stvarati vrhunske proizvode. S Kampusom želimo upravo to - stvoriti najbolje moguće mjesto za boravak, rad i kreativnost, ali ne samo za naše zaposlenike'', istaknuo je Mate Rimac.

Novi kompleks će sadržavati puno jedinstvenih značajki. Krasit će ga ''urbana močvara" i livade, vrt na krovu restorana, uzgoj hrane, domaće životinje...

Pročitajte i ovo Rimac Nevera u PUBG: New State Zanimljiva suradnja Rimac Nevera jurit će virtualnim cestama u PUBG: New State

Pročitajte i ovo Mate Rimac otvorio se pred kamerama Mate Rimac progovorio o teškom odrastanju: "Jako su me zlostavljali, ali nisam nikome govorio o tome"

Tamo će biti smješteni i konfiguracijska soba, muzej, bar i maloprodajni prostor. Kampus se od ostalih razlikuje upravo zbog toga što će biti  otvoren za javnost pa će svi zaljubljenici u automobilsku industriju iz prve ruke moći vidjeti ovaj megaprojekt vrijedan 200 milijuna eura.

Kraj prve faze gradnje planiran je za 2023. godinu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene