Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Europski tjedan mobilnosti

VIDEO: Oprez, stiže rektor na biciklu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić i rektor Sveučilišta u Zagrebu Aleksa Bjeliš na studentskom kampusu Borongaj pustili su u rad prvi sustav javnog bicikla za studente Studocikl.

Da im vožnja biciklom nije strana demonstrirali su vožnjom, doduše, Bandić nešto bolje, a prema Bijeliševom ponašanju na biciklu, reklo bi se da se ne vozi baš često na dva kotača.

Pročitajte i ovo Ilustracija ''Isus na biciklu'' Njegovu pomoć koristi čak i policija: "Kad sam počeo s ovim, pokretao me bijes, ali sada suosjećam s tim ljudima" Slika nije dostupna Vrije među zakupcima na zagrebačkoj tržnici STREPE ZA SVOJU SUDBINU I SUDBINU SVOJIH OBITELJI

Inače, studenti Fakulteta prometnih znanosti dobit će 20 bicikala koje mogu koristiti tijekom dana, kao pomoć pri odlasku jedne lokacije predavanja na drugu.

>> Osijek: Besplatno posudite bicikl i provozajte se gradom

Ovogodišnji 11. Europski tjedan mobilnosti održava se pod motom 'Kretanje u pravom smjeru'. Završava 22. rujna, Danom bez automobila kada će u užem središtu Zagreba biti zabranjen promet motornim vozilima i održati se tradicionalna 'Zagrebačka žbica', vožnja biciklima kroz središte grada.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene