Na rijeci Korani se u petak poslijepodne odvojio pontonski most od obale. Sve službe izašle su na teren.

Galerija Otkačen most u Karlovcu - 4 Otkačen most u Karlovcu - 2 Otkačen most u Karlovcu - 1 +1 Otkačen most u Karlovcu

Pontonski most na Korani odvojio se od obale u petak u popodnevnim satima. Zarotirao se za 180 stupnjeva i počeo plutati prema starom drvenom mostu.

U Gradu Karlovcu objavili su kako su sve službe bile na terenu.

"O daljnjim poduzetim radnjama obavijestit ćemo javnost na vrijeme", priopćili su na službenoj Facebook stranici Grada Karlovca.

Urušavanje mosta u Indiji UZNEMIRUJUĆI VIDEO Raste broj mrtvih u urušavanju mosta: Turistička atrakcija puna ljudi survala se u rijeku

Mole građane da ne prilaze pontonskom mostu.

"Plutajući most se samostalno zaustavio kod drvenog mosta koji je bio udaljen 50-ak metara. Osiguran je da ne otiđe dalje. Učvrstili smo ga sajlama i nadamo se da neće doći do pucanja sajli", rekao nam je zapovjednik JVP Karlovac Miroslav Rade te dodao da nema ozlijeđenih osoba.

Portal Radio Mrežnica piše kako se prvotno odvojio jer su vjerojatno popucale sajle koje su ga držale za dno. Na Facebooku su objavili video na kojem se vidi kako most pluta rijekom.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju