Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Odsjećeni od svijeta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovo što slijedi dobar je scenarij za film. Zamislite da ste usred tehnološkog doba, a odsječeni ste od svega. Upravo to se događa mještanima Velikog Gradca kod Gline, koji su nas zvali upomoć. Put koji vodi do sela je urušen, asfalt čekaju godinama.

Već četvrtu godinu zaredom, mještani Velikog Gradaca, nedaleko od Gline, gledaju kako njihov put propada. Urušavanje makadamske ceste sami ne mogu zaustaviti i traže pomoć općine ili države.

Pročitajte i ovo Željko Vukasović, zaštićeni najmoprimac Nitko mu ništa ne može UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Živi u prizemlju, a kiša mu pada po glavi. Za sve je kriv jedan čovjek: "Prvo je vještaku, a zatim i sucu pozlilo na očevidu" Urušila se stambena zgrada u blizini Rima Užas u susjedstvu VIDEO Urušila se stambena zgrada: Tri osobe su prebačene u bolnicu, za ostalima se traga

Do njih ne može Hitna pomoć, vatrogasci, niti bilo koje drugo vozilo. Ne može se ni zamisliti kako bi stvari izgledale u slučaju neke nesreće, požara, bolesti ili bilo čega sličnog.

Iz istog razloga teško se baviti poljoprivredom.

- Imam ovce, mislio sam kupiti i janjce, ali ne mogu prići s autom, priča nam jedan mještanin.

Područje od posebne državne skrbi s većinskim srpskim stanovništvom, nedavno je obišao i potpredsjednik Vlade Slobodan Uzelac. Kažu, dolaze im i gradski čelnici. No, nitko ne drži do obećanja.

Više u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene