Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suđenje za ubojstvo Pukanića

VIDEO: Obrana traži ispitivanje Bajića i Joce Amsterdama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suđenje optuženima za ubojstvo Pukanića i Franjića nastavlja se sutra u 12 sati.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Suđenje stoljeća' Za ubojstvo Pukanića i Franjića 150 godina zatvora Slika nije dostupna 'Suđenje stoljeća' Danas presude optuženima za ubojstvo Pukanića i Franjića

Na zagrebačkom Županijskom sudu sutra u 12 sati odlukom o dokaznim prijedlozima nastavlja se suđenje optuženima za atentat na Ivu Pukanića i Niku Franjića. Sud će sutra donijeti odluku koji će se dokazni materijali koristiti u procesu, hoće li se čitati sadržaji pisama, pregledavati računala i drugih dokumenata te tko će biti svjedok.

>> VIDEO Matanić: Izigrali su me policija i USKOK!

Obrana je tražila da iskaz Tomislava Marjanovića ne bude zakonit te da on ne dobije status krunskog svjedoka jer je grupu prokazao nakon, a ne prije djela kojeg je učinila. Kao svjedoci među ostalima je predložene Zoran Pilipović, Tomislav Kralj, Mladen Bajić, Zvonimir Zebić, Dinko Cvitan i Joca Amsterdam.

Jutros u 9.30 u velikoj dvorani zagrebačkog Županijskog suda i uz jake mjere osiguranja čitanjem optužnice počelo je suđenje osumnjičenima za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića. Oni su 23. listopada 2008.pred zgradom NCL Media grupe u Vlaškoj.ulici likvidirani  koji su likvidirani auto bombom. Optuženi Robert i Luka Matanić, Amir Mafalanija Željko Milovanović, Bojan Gudurić i Slobodan Đurović danas su pred sudom zanijekali krivnju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene