Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je kriv za krizu?

VIDEO: 'Obračun' premijerke i Milanke Opačić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Utvrđivanje krivca za krizu u državi uzrokovalo je svađu u Saboru, a između premijerke Kosor i SDP-ove zastupnice Opačić pale su i teške riječi.

Komentirajući proračun za 2011. godinu, premijerka Kosor osvrnula se na neke prošle proračune te spomenula Vladu Ivice Račana i SDP-a. Milanka Opačić to nije mogla prešutjeti. 'Do kada ćete se obračunavati s mrtvim čovjekom, sramite se!', rekla je SDP-ova zastupnica.

Pročitajte i ovo Zlatna poluga I banke ulažu Zlato nikad nije bilo skuplje, a cijena će mu još porasti. I ne, to nije dobra vijest Kim Jong Un Problematično izvješće Sjeverna Koreja protiv G7: "Oni su glavni izvor opasnosti za globalni mir"

Premijerka Kosor nije joj ostala dužna. 'Ja vas molim da meni ne dovikujete, sram vas bilo, to nije primjereno, ali neka je vama na čast', poručila joj je premijerka, a u njezinu obranu stao je i Vladimir Šeks. 'Vi mene nećete zapriječiti da siđem s govornice i da govorim, da završim raspravu o proračunu', rekla je Jadranka Kosor.

Prigovor na pojedine članove iz njegovih redova premijerka Kosor dala je Josipu Leki. On tvrdi da je ispitao stanje i da su premijerkini prigovori neosnovani. 'Jadranka Kosor za sadašnje stanje u zemlji optužila je Vladu Ivice Račana, za što nema ni temelja ni osnove. Njezin stav trebao bi se temeljiti na mandatu HDZ-a koji traje osam godina, nebitno jel na čelu Kosor ili Sanader', zaključio je Josip Leko. Dodao je kako su takve premijerkine izjave izazvale zastupnike SDP-a.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene