Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva je Kosor šefica?

VIDEO: Nakon 'packe' Bebiću ministri šeficu hvale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Luki Bebiću jasno rekla neka zašuti, a čak mu ni Tuđman nije tako govorio, tko se ne bi zapitao je li Jadranka Kosor stroga šefica? Pitali smo njezine ministre.

'Ona sjajno radi svoj posao', kazao je ministar financija Ivan Šuker, a ništa drugačije nije se izjasnila ni ministrica okoliša Marina Matulović Dropulić: 'Ona je odlična šefica'. Na istom je tragu i ministar obrane Branko Vukelić: 'Najbolja šefica! Nemam nikakvih zamjerki'. Uglas us tako pjevali ministri o Kosoričinim vrlinama - pravedna, odlučna, a kad treba i stroga.

Pročitajte i ovo Akademski moral; ilustracija - 2 Provjereno donosi U Hrvatskoj žive superljudi? Istovremeno rade kao ministri i penju se po akademskoj ljestvici: "Jesmo li došli do toga da je netko na funkciji odjednom toliko pametan?" Andrej Plenković Ministromat Osvanula nova stranica maštovitog naziva: "Pričekajte svoj red. Isplati se, zna se!"

Ministar poljoprivrede Petar Čobanković kaže kako s njom nikada nije ušao u sukob te da ne opravdava to što se neki glasno s njom svađaju. A tko je bio galamdžija svi već znaju - barba Luka Bebić koji je za to od šefice dobio i jezikovu juhu. Ministar zdravstva Darko Milinović kaže kako je u stranci i u vladi sve 'med i mlijeko' iako je on navodno, kad se raspravljalo o Zakonu o umjetnoj oplodnji, prvi osjetio strogu žensku ruku.

Na pitanje tko je bio oštriji šef, bivši premijer Sanader ili sadašnja premijerka Kosor, ministar kulture Božo Biškupić diplomatski odgovara. 'Moram priznati da nitko nije oštar jer uvijek je to kolegijalno, vrlo kolegijalno'. Precizniji nije bio ni ministar prometa Božidar Kalmeta. 'Teško mi je sad reći je li oštrija ili nije u svakom slučaju ona je žena pa to se na neki način uvijek ublažava'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene