Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evo uvjeta

VIDEO Ovo je najteži posao na svijetu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko kandidata koji su se prijavili na razgovor za posao 'operativnog menadžera' vidno su se iznenadili kad su im počeli nabrajati zadatke. A tek kad su saznali koji je to zapravo posao...

Intervju za posao 'operativnog menadžera' provodio se putem Skypa. Muškarac koji je razgovarao s potencijalnim zaposlenicima postavljao im je izazovna pitanja, a oni su bili sve više u čudu, piše NDTV.

Pročitajte i ovo Oleg Butković Sukob s predsjednikom Butković odgovorio na izjave o "bratovu poslu s kamionima" i poslao novu poruku Slika nije dostupna Poseban dan Zagrlite ih i zahvalite im na svemu...

Rekao im je tako da je to posao koji od zaposlenika zahtjeva 24 sata dnevnu dostupnost, stalni rad 'na nogama'. Napomenuo im je da nemaju slobodnih dana, a da će na blagdane biti najzaposleniji.

Nakon što im je rekao da za to neće primiti plaću, ostali su u čudu. Toliko rada - ni za što?

Zagrlite ih i zahvalite im na svemu...

'To je posao koji već rade milijuni ljudi', rekao je muškarac koji ih je intervjuirao. Potencijalni zaposlenici nisu mogli sakriti čuđenje. 'Ali to okrutno. Kao neka uvrnuta šala', komentirao je jedan od intervjuiranih.

Na kraju im je muškarac otkrio o kojem se poslu radi - poslu majke.
Kako je tekao neobičan intervju, pogledajte u priloženom videu.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene