Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbunjivala turiste

VIDEO: Mađari o katastrofalnom engleskom Kosorice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska premijerka Jadranka Kosor proteklu je subotu još jednom pokazala svoje skromno znanje engleskog jezika i užasan izgovor, pišu mađarski mediji.

Premijerka Kosor i ministar vanjskih poslova Damir Bajs na naplatnoj postaji autoceste pozdravljali su turiste i dijelili im promotivni materijal turističke zajednice, piše mađarski webradio.hu. Dodaje kako su se hrvatski mediji raspisali o vrlo lošem premijerkinom znanju engleskog jezika. Mađari pišu kako je Jadranka Kosor poželjela dobrodošlicu njihovom državljaninu i zbunila ga svojim pitanjima i odgovorima. Turist je rekao je iz Mađarske i kako prvi put ljetuje na Jadranu, na što je Jadranka Kosor odvratila da je 'The day after yesterday I was in Hungary', piše webradio.

Pročitajte i ovo Nina Obuljen Koržinek Plenkovićeva uzdanica Ministrica je puna vjere i nade: ''Kazneni zakon unaprijedit će status novinara'' Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a Za Dnevnik Nove TV Predsjednik HND-a o obratu u slučaju lex AP: "Ovo je ustupak pod pritiskom, ali i zamka. Sad imamo još više razloga za prosvjed''

>> VIDEO: Kosor dočekala turiste i opet se spetljala s engleskim

>> Premijerka nakon dočeka turista globalna zvijezda

Mađarski medije tvrde da je sramotno da premijerka države toliko loše barata engleskim jezikom. Citiraju i našeg PR stručnjaka Krešimira Macana koji kaže kako je kod nas opće poznato da gotovo cijela vlada natuca engleski jezik.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene