Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijerka Jadranka Kosor u nedavnom posjetu Bruxsellesu i europskom povjereniku za proširenje Stefanu Füleu pokazala je kako je još jedan u nizu hrvatskih političara 'posvađanih' s engleskim jezikom.


Na internetu je osvanula snimka nedavnog posjeta premijerke Kosor Bruxsellesu. Razgovor koji je snimila slovenska televizija WPN svjedoči kako Jadranki Kosor teže idu sastanci na engleskom jeziku te kako slabo znanje stranog jezika pokušava nadomjestiti šarmom.

Vezani članci Slika nije dostupna Premijerka Kosor upisala se u Knjigu žalosti Slika nije dostupna Kolumna Mislava Bage: Državnik ili praktikant

Premijerka, naime, nije skidala osmjeh s lica tijekom susreta s Stefanom Füleom. Na upit je li bila u Bruxellesu prije, premijerka je prvo rekla 'yes', a zatim se brzo ispravila i rekla 'no many times because I'm still doing nine months prime minister'. Odnosno, Jadranka Kosor je rekla 'ne puno puta jer radim devet mjeseci premijerka'. Kako bi popravila dojam, premijerka je razgovor 'začinila' golemim smješkom.