Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borio se protiv sna

VIDEO: Josipovića uspavala glazba na Runjićevim večerima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Ivo Josipović sinoć je u Splitu prisustvovao koncertu 'Runjićeve večeri', koji se šestu godinu za redom održava u čast poznatom splitskom skladatelju Zdenku Runjiću.

Ugodna glazba na Runjićevim večerima u splitskom HNK uspavala je predsjednika Ivu Josipovića što najbolje možete vidjeti u priloženom videu.

Pročitajte i ovo Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? ChatGPT Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? Evo što kaže umjetna inteligencija... Predsjednik Zoran Milanović s predstavnicima Mreže mladih Hrvatske - 1 Na sastanku s predsjednikom Iz Mreže mladih Hrvatske podsjetili na svoj zahtjev: "Savjet mladih RH ne bi smio imati ovlast koordinirati rad ostalih udruženja mladih"

Predsjednik Josipović je ocijenio da se radi o vrhunskom događaju u kojem su svih 18 izvedbi Runjićevih skladbi i aranžmana bili 'maksimalno profesionalni', iako ne znamo koliko možemo vjerovati u njegovu prosudbu o izvedbama kada video pokazuje kako se borio da ne zaspi. Očigledno je da pretrpani raspored ostavlja maha na Josipoviću koji se hvali da rijetko ide spavati prije 3 sata.

>> Josipović: Dobro da se vratio, čekajmo da vidimo što će reći

'Čuli smo 18 skladbi od kojih su neke izvedene u standardnoj a neke u posve novoj verziji. To mi se svidjelo', izjavio je Josipović nakon 6. 'Runjićevih večeri' kojim je u splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu (HNK) nazočio kao pokrovitelj.

Na upit koja mu je Runjićeva skladba najdraža, Josipović je rekao da 'posebno voli pjesmu Galeb', dodavši kako je iza Runjića ostalo na desetine prekrasnih pjesama.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene