Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poput video igrica

VIDEO Dramatične snimke: Policija ga izrešetala iz helikoptera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka dramatične policijske potjere helikopterom, poput onih kakve možemo vidjeti na video igricama, objavljena je na brazilskoj televiziji. U toj je potjeri izrešetan navodni trgovac drogom.

Policijska potjera helikopterom koja je završila smrću navodnog trgovca drogom Marcia Pereira, dogodila se u Rio de Janeiru 11. svibnja 2012. godine, a sada se istražuje.

Pročitajte i ovo Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..." Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!"

Pereira je, piše AP, ubijen oružjem kojem je bilo pucano iz helikoptera. Dramatična snimka iz zraka tijekom noći emitirana je na brazilskoj televiziji, a pokazuje kako su policajaci identificirani osumnjičenika Marcia Pereira. On je u tom trenutku ulazio u automobil. Nakon toga je počela pucnjava iz helikoptera.

>> VIDEO Dramatična policijska potjera UŽIVO završila eksplozijom!

Čuje se kako netko iz helikoptera viče: 'Idemo, idemo, ulovite ga!'. Potom je policija okružila automobil iz kojeg je izvučeno izrešetano tijelo Pereire.

Pedro Dantas, službenik za medije u odjelu za sigurnost Rio de Janeira, rekao je da je istraga o događaju u tijeku i da je pilot helikoptera suspendiran.

Istraga će, kaže, odrediti je li policija koristila pretjeranu silu i jesu li slijedili propisane procedure.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene