Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Swingerska plaža

VIDEO Borba PROTIV BLUDA u Rovinju se nastavlja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaštitari su svakodnevno u ophodnji na rovinjskoj svingerskoj plaži, a ploče s natpisima upozoravaju na zabranjena ponašanja koja mogu povrijediti moralne osjećaje građana.

Da na plaži ne bude nemoralnih radnji brinu zaštitari. Nekad prepuna plaža Punta Križa danas je gotovo prazna. 'Pogrešno je mijenjati pravila usred sezone, trebalo se to napraviti ranije da oni koji žele promijene grad i plažu, ali tko je došao ove godine, neće se vratiti i sljedeće', kaže talijanski turist.

Pročitajte i ovo Vrućine - 11 Hrvatska među najposjećenijima Turističke brojke cvjetaju, ali nije sve tako savršeno: "To je problem s kojim se moramo suočiti u budućnosti" Turisti Smještaji skoro popunjeni Brojni turisti pohrlili u Hrvatsku na doček Nove godine: "Očekujemo da ćemo premašiti prošlogišnju brojku"

To nam je, kažu turisti koji ovdje dolaze godinama, loša reklama. 'Na taj način gubite brojne goste. To sve nije toliko skandalozno, možda su bile potrebne tek određene mjere', kaže drugi turist iz Italije.

>>KRAJ SVINGERSKOJ PLAŽI, zamijenit će je...

'Za one koji žele slobodu, treba se izdvojiti dio plaže i zna se da tamo ne idu obitelji s djecom. Idu s namjerom oni koji to žele', dodaje talijanski turist.

U gradu Rovinju, silenzio stampa. Neće se, kažu, više izjašnjavati. Sve su rekli još 31. srpnja 2013.: 'Nije se još stalo Maria Črnac Rocco.

Građani su različitih mišljenja. 'Ne vidim zašto ne bi pustili ljude jer pogotovo mi u Hrvatskoj možemo živjeti od turizma ', kaže građanin. 'Naravno neki zakoni se moraju poštovati i nekakav duh grada se mora poštivat', kaže drugi građanin.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene