Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lista kandidata raste

Vesna Škulić potvrdila da će se kandidirati za šeficu SDP-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lista kandidata za predsjednika SDP-a se opet proširila. Odluku da će se kandidirati, donijela je i Vesna Škulić.

Vesna Škulić bila je prva saboska zastupnica s invaliditetom, a tu dužnost je obnašala u dva mandata. Još u četvrtak je najavila da "bi se kandidirala" za mjesto šefice SDP-a, a u nedjelju navečer je putem Facebooka priopćila i svoju konačnu odluku - da će se kandidirati za mjesto predsjednice te stranke.

Pročitajte i ovo Liste Rijeke pravde - 1 Jesu li partneri dobili previše? Ne misle svi da su liste Rijeke pravde – pravedne: "Peđa Grbin bi više trebao osluškivati teren" Ivica Puljak, gradonačelnik Splita Moguća koalicija s DP-om? Puljak za Dnevnik Nove TV: "Prvi cilj je maknuti HDZ, a potom od Hrvatske napraviti modernu europsku zemlju"

"Znam da mogu i zato sam odlučila; kandidirat ću se za predsjednicu SDP-a Hrvatske i pokazati kako socijaldemokracija ima ljudsko lice", napisala je između ostalog u svojem statusu Škulić.

Podsjetimo, u ponedjeljak bi, kako doznajemo, kandidaturu za mjesto predsjednika SDP-a trebao najaviti i bivši ministar pravosuđa Orsat Miljenić.

Miljenić o tome razmišlja već danima, a podupire ga jedan od utjecajnih SDP-ovih članova Predsjedništva Siniša Hajdaš Dončić. U neslužbenu utrku za Milanovićeva nasljednika već su se otisnuli i Ranko Ostojić, Domagoj Hajduković i Tonino Picula. Potpredsjednik SDP-a Davor Bernardić prvi je javno pozvao i tijela te stranke da vrate izbačenu Aleksandru Kolarić, koja također ima ambiciju voditi SDP.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene