Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Unutarstranački izbori

PROMJENE U HNS-U Pusić predstavila 5 imena - Tko će biti novi predsjednik?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Središnjici HNS-a u Zagrebu održana je konferencija za medije, na kojoj je predsjednica Pusić objasnila kojim putem stranka ide dalje.

Predsjednica HNS-a, prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić na konferenciji je predstavila imena članova koji su iskazali želju za kandidiranjem za vodeće pozicije na predstojećim unutarstranačkim izborima u HNS-u.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Šef HNS-a Ivan Vrdoljak 'HDZ i Most već godina dana ne izlaze iz pregovora. HNS im postaje stabilna alternativa' Slika nije dostupna Spremni na izazove 'Nakon groznih iskustava i nedopustivog bezobrazluka, mi smo spremni'

To su Ivan Vrdoljak, Matija Posavec, Anka Mrak Taritaš, Predrag Štromar i Nada Turina-Đurić.

'Po statutu HNS-a, nakon parlamentarnih izbora, održavaju se izbori unutar stranke. Najavila sam da ću do kraja mandata raditi taj posao i da pripremamo generacijsku promjenu. Naša je zajednička želja da s novom energijom prezmu stranku u dobroj poziciji', kaza je Pusić.

Posebno je pohvalila veliki uspjeh HNS-a na parlamentarnim izborima koji je, kako je istaknula, 'dobio 100.000 glasova samo preferencijalnim glasovima'.

Dodala je i kako će imena kandidata za preuzimanje vodećih pozicija u stranci, službeno biti objavljena u ožujku. Posebnog glasanja neće biti, već će se međusobno dogovoriti o novom vođi HNS-a.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene