Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za nesebičnu pomoć

Vesna Bosanac primila zahvalnicu Udruge hrvatskih pacijenata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga hrvatskih pacijenata prepoznala je nesebičnu pomoć doktorice Vesne Bosanac koja je cijeli svoj život podredila pacijentima.

Svake godine udruga dodjeljuje zahvalnicu, ove godine ona je otišla u ruke vukovarske liječnice. Posebnost nagrade krije se u pravima i brizi za pacijente, a doktorica Bosanac posebnu je brigu vodila za vrijeme Domovinskog rata, u najtežim trenucima za Vukovar i pacijente koji su njegu dobivali u bolnici. Prema riječima doktorice, ovo je jedno od najznačajnijih priznanja koje liječnik može dobiti.

Pročitajte i ovo Ivana Petrović nagrada Zlatni Studio Ivana Petrović najbolja je televizijska novinarka: "Sinonim za znanje, profesionalnost, iskustvo" Danka Derifaj, reporterka Provjerenog - 3 Udruga PaRiter Reporterka Provjerenog Danka Derifaj novinarka godine: Obrađivala teme o kojima drugi ne progovaraju

>> Vesna Bosanac: 'Za Vukovarce na ovom svijetu nema pravde'

'Posebno sam ushićena i zahvalana jer je udruga dala zahvalnicu meni i svim mojim suradnicima jer su prepoznali naš rad tijekom domovinskog rata, progonstava i povratka', kazala je Bosanac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene