Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Kapetane, dobro nam doš'o'

Dubrovnik čeka Kristu Laptala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon 500 dana neopravdane robije u grčkom zatvoru, kapetan Laptalo napokon je krenuo na put kući u Dubrovnik kao slobodan čovjek.

O mučnim danima u zatvoru kapetan Laptalo prvih dana na slobodi ne želi govoriti, sada ga čeka odmor u krugu obitelji i prijatelja koji su cijelo vrijeme bili uz njega.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

>> 'Tata može na more, ali samo do Lokruma'

>> Laptalo na slobodi; najprije otišao na pizzu!

>> 'Napokon pravda za kapetana Laptala'

Kada Laptalo danas stigne u Dubrovnik sve će biti sremno za svečani doček pod nazivom 'Kapetane, dobro nam doš'o' ispred svetoga Vlaha. Na dočeku će nastupiti najpoznatiji dubrovački pjevači i klape.

Kapetan Laptalo poručio je kako želi doći na skup te pozdraviti i zahavaliti se svima onima koji su mu pružili potporu kada mu je bilo najteže. A potporu mu je pružio gotovo cijeli Dubrovnik na velikom skupu krajem srpnja, odmah nakon prve presude. I danas će Dubrovnik biti ujedinjen, ovaj put u slavlju.

Više o dočeku za kapetana Laptala pogledajte u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene