Osvoji Golf, Touareg ili 50 tisuća kuna
Osvoji Golf, Touareg ili 50 tisuća kuna Foto: Promo

Obvezno i/ili kasko osiguranje treba svim vozačima pa zašto ga ne ugovoriti kod osiguratelja koji pritom daje mnogo više?


Svi koji imaju policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja te oni koji će ga tek ugovarati, mogli bi razmisliti o pogodnostima koje nudi Euroherc osiguranje. Do vrijednih nagrada mogu vlasnici osobnih i teretnih vozila.

Na 520 prodajnih mjesta Euroherca diljem Hrvatske, i postojeći i novi osiguranici, u razdoblju od 15. veljače do 31. prosinca 2020. godine, mogu ugovoriti policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja, a time automatski sudjeluju u velikoj i iznimno bogatoj nagradnoj igri.

Nagradna igra „Moja polica u Eurohercu vrijedi više“ osigurala je čak 171 nagradu u vrijednosti od 3,7 milijuna kuna.

Pobjednici nagradne igre izvlačit će se tri puta. U svibnju i rujnu 2020. godine, te u siječnju 2021. godine u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci i Varaždinu. U svakom krugu izvlačenja možete postati vlasnikom jednog od pet VW Golf 8, čije će predstavljanje za hrvatsko tržište biti krajem ožujka pa će osiguranici Euroherca među prvima sjesti za upravljač ovog dugo iščekivanog modela, ili jedne od čak 50 potrošačkih kartica s iznosom od 5.000 kuna.

Ugovaratelji polica koji u jednom od regionalnih izvlačenja nisu imali sreće, imaju priliku sreću okušati još jednom. Veliko finalno izvlačenje održat će se 22. siječnja 2021. godine u Zagrebu, u kojem će jedan od sretnih dobitnika osvojiti i odvesti se u bogato opremljenom VW Touaregu, s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem. Također, u finalnom će izvlačenju biti izvučeni dobitnici iznimno vrijednih novčanih nagrada u iznosu od po 50.000 kuna, kao i dobitnici ekskluzivnih ljetovanja u Podgori.

Više o pravilima nagradne igre „Moja polica u Eurohercu vrijedi više“ pročitajte na www.euroherc.hr.