Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne propustite u 19:15 sati

EKSKLUZIVNO za Dnevnik Nove TV Mislav Bago s Ivicom Todorićem: "Bio je to tajni sastanak, primili su me k'o mafija''

Ivica Todorić (Foto: dnevnik.hr)
Ivica Todorić (Foto: dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Mislav Bago ekskluzivno razgovara s Ivicom Todorićem (Foto: Dnevnik.hr) Mislav Bago ekskluzivno razgovara s Ivicom Todorićem (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Mislav Bago ekskluzivno razgovara s Ivicom Todorićem (Foto: Dnevnik.hr) Mislav Bago ekskluzivno razgovara s Ivicom Todorićem (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Ivica Todorić (Foto: dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Ivica Todorić, bivši vlasnik Agrokora i trenutačno bjegunac pred hrvatskim pravosuđem, dao je eksluzivni intervju Dnevniku Nove TV, uoči skorašnje odluke britanskog suda o njegovu izručenju Hrvatskoj.

Todorić je odgovarao na pitanja Mislava Bage o izručenju, samovoljnom povratku u Hrvatsku, ali i uzrocima sloma Agrokora. U Dnevniku Nove TV u 19:15 čuti ćete i koga Todorić optužuje za slom svojeg carstva, kao i detalje o tajnim sastancima u Vladi te ulozi ministara u tom procesu. Donosimo dio iz intervjua, koji u cijelosti možete pogledati večeras u Dnevniku Nove TV u 19:15.

Pročitajte i ovo Slučaj Agrokor; ilustracija - 3 U slučaju Agrokor Hrvoj Šipek zatražila zaštitu zakonitosti vještačenja, Todorić: "Ovo je sramota za pravosudni sustav Hrvatske" Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno"

"To je bio anarhični sastanak, puno sam o njemu pričao. To je bio tajni sastanak, došao sam po noći. Prvi put dolazim tim ljudima, primaju me k'o mafija", rekao je Todorić.

"Ja naravno želim zaštititi svoju imovinu i sebe i sve to što je tamo bilo. Koliko će to uspjeti, to će se pokazati, ali u svakom slučaju smatram da treba sve učiniti da se ta industrija i sve te vrijednosti zaštite", samo je dio toga što je Todorić otkrio Mislavu Bagi.

Intervju koji baca novo svjetlo na aferu Agrokor i koji će izazvati mnogo reakcija, u cijelosti pogledajte u Dnevniku Nove TV večeras od 19:15 sati.

  Ivica Todorić (Foto: dnevnik.hr) Mislav Bago ekskluzivno razgovara s Ivicom Todorićem (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene