Ivica Todorić, bivši vlasnik Agrokora i trenutačno bjegunac pred hrvatskim pravosuđem, dao je eksluzivni intervju Dnevniku Nove TV, uoči skorašnje odluke britanskog suda o njegovu izručenju Hrvatskoj.

Galerija


Todorić je odgovarao na pitanja Mislava Bage o izručenju, samovoljnom povratku u Hrvatsku, ali i uzrocima sloma Agrokora. U Dnevniku Nove TV u 19:15 čuti ćete i koga Todorić optužuje za slom svojeg carstva, kao i detalje o tajnim sastancima u Vladi te ulozi ministara u tom procesu. Donosimo dio iz intervjua, koji u cijelosti možete pogledati večeras u Dnevniku Nove TV u 19:15.

Vezani članci Izglasana nagodba za Agrokor (Foto: Igor Soban/PIXSELL) Izglasana nagodba o Agrokoru, Peruško: "Hvala svima, ovih zadnjih dana nije se puno spavalo", Plenković zahvalio Dalić Mislav Bago (Dnevnik.hr) "Martina Dalić Plenkoviću je bila zadnja brana. On je sad sam na brisanom prostoru"

"To je bio anarhični sastanak, puno sam o njemu pričao. To je bio tajni sastanak, došao sam po noći. Prvi put dolazim tim ljudima, primaju me k'o mafija", rekao je Todorić.

"Ja naravno želim zaštititi svoju imovinu i sebe i sve to što je tamo bilo. Koliko će to uspjeti, to će se pokazati, ali u svakom slučaju smatram da treba sve učiniti da se ta industrija i sve te vrijednosti zaštite", samo je dio toga što je Todorić otkrio Mislavu Bagi.

Intervju koji baca novo svjetlo na aferu Agrokor i koji će izazvati mnogo reakcija, u cijelosti pogledajte u Dnevniku Nove TV večeras od 19:15 sati.

 

Mislav Bago ekskluzivno razgovara s Ivicom Todorićem (Foto: Dnevnik.hr)