Ivica Todorić, bivši vlasnik Agrokora i trenutačno bjegunac pred hrvatskim pravosuđem, dao je eksluzivni intervju Dnevniku Nove TV, uoči skorašnje odluke britanskog suda o njegovu izručenju Hrvatskoj.

Galerija


Todorić je odgovarao na pitanja Mislava Bage o izručenju, samovoljnom povratku u Hrvatsku, ali i uzrocima sloma Agrokora. U Dnevniku Nove TV u 19:15 čuti ćete i koga Todorić optužuje za slom svojeg carstva, kao i detalje o tajnim sastancima u Vladi te ulozi ministara u tom procesu. Donosimo dio iz intervjua, koji u cijelosti možete pogledati večeras u Dnevniku Nove TV u 19:15.

Vezani članci Četvrtooptužena u slučaju mali Agrokor Nicole de Rossi De Rossi iznijela obranu: "Todorić je za mene bio apsolutni autoritet i nisam sumnjala u njegov potpis. Ovo suđenje me uništilo" Suđenje Ivici Todoriću Todorić poručio da je optužnica smeće i da se neće braniti: ''Dalićku sam potjerao iz sobe, a Agrokor mi nije platio ni ručak''

"To je bio anarhični sastanak, puno sam o njemu pričao. To je bio tajni sastanak, došao sam po noći. Prvi put dolazim tim ljudima, primaju me k'o mafija", rekao je Todorić.

"Ja naravno želim zaštititi svoju imovinu i sebe i sve to što je tamo bilo. Koliko će to uspjeti, to će se pokazati, ali u svakom slučaju smatram da treba sve učiniti da se ta industrija i sve te vrijednosti zaštite", samo je dio toga što je Todorić otkrio Mislavu Bagi.

Intervju koji baca novo svjetlo na aferu Agrokor i koji će izazvati mnogo reakcija, u cijelosti pogledajte u Dnevniku Nove TV večeras od 19:15 sati.

 

Ivica Todorić (Foto: dnevnik.hr)
Mislav Bago ekskluzivno razgovara s Ivicom Todorićem (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr