Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Vratili se starim navikama

Već su se umorili! Nakon samo dva radna dana sabornica opet zjapi prazna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnici dva dana nakon početka ovogodišnjeg zasjedanja vratili su se uobičajenim navikama pa je tako raspravu pratilo njih tek nekoliko.

Saborski zastupnici u srijedu su se vratili sa zimskih praznika, no čini se kako su se već umorili jer se one koji su u petak popodne pratili raspravu moglo nabrojiti na prste.

Pročitajte i ovo Sabornica - 1 Žale se na licemjerje Nova runda kažnjavanja u Saboru izazvala revolt: "To je iskrivljeno tumačenje demokracije" Ministri krate vrijeme na aktualcu (Foto: Dnevnik.hr) kad će kraj? Što to ministri rade dok im zastupnici postavljaju pitanja?

Današnja sjednica jutros je uobičajeno započela stankama koje je zatražilo čak 8 klubova zastupnika. Nakon što su progovorili o presudama u slučaju Franak, Istanbulskoj konvenciji, gudurama Balkana i velikosrpskim imperijalistima, sabornica se naglo ispraznila.

Rasprava o prijedlogu zakona o djelatnosti psihijatrije zastupnike očito nije previše zainteresirala, pa ih je tako na radnom mjestu bilo tek desetak.

Tijekom rasprave moglo se pak čuti da petak iza 13 sati nije vrijeme za politikanstvo.

Potpuno drugačija slika vladala je prvi radni dan nakon stanke kad su na pitanja zastupnika odgovarali premijer i njegovi ministri na prvom ovogodišnjem aktualnom prijepodnevu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene