Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži dom

FOTO Intervencija koja se rijetko viđa! Sve je počelo pozivom iz lokalne trgovine: "Opasnost je posvuda, pogotovo za ove malene"

Intervencija vatrogasaca u Makarskoj - 3
Intervencija vatrogasaca u Makarskoj - 3 JVP grada Makarske
Aktualno Galerija Intervencija vatrogasaca u Makarskoj - 1 Intervencija vatrogasaca u Makarskoj - 1 Foto: JVP grada Makarske Intervencija vatrogasaca u Makarskoj - 2 Intervencija vatrogasaca u Makarskoj - 2 Foto: JVP grada Makarske Intervencija vatrogasaca u Makarskoj - 3 Intervencija vatrogasaca u Makarskoj - 3 Foto: JVP grada Makarske Intervencija vatrogasaca u Makarskoj - 4 Intervencija vatrogasaca u Makarskoj - 4 Foto: JVP grada Makarske +6 Intervencija vatrogasaca u Makarskoj - 5 Galerija 1/11 >>
Vatrogasci su u petak spasili malenu životinju koja je zapela u limenom kontejneru u Makarskoj.

Malena mačka zaglavila je na dnu limenog kontejnera u Makarskoj. Njezina glava zapela je u rupi pa je tako visjela, a kako se sama nije mogla spasiti, djelatnici lokalne trgovine zvali su u pomoć vatrogasce.

Na teren je izašla dežurna smjena s tehničkim vozilom, a ubrzo nakon dolaska na mjesto događaja, mačić je spašen.

Pročitajte i ovo Propalestinski prosvjed u Zagrebu - 9 podrška Palestini FOTO Prosvjednici u Zagrebu poslali snažne poruke: "Vlada je Hrvatsku stavila u poziciju suučesnice u genocidu"

"Mačić je spašen uz pomoć hidrauličnih alata te se o njegovom zbrinjavanju pobrinila Udruga Šapama od srca - Makarska", napisali su vatrogasci na Facebooku u petak.

"Kad si sam na ulici i gladan, opasnost je posvuda, pogotovo za ove malene", podijelili su i iz Udruge i napomenuli da mačić itno traži privremeni ili zauvijek dom. Trenutno se nalazi u skladištu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene