Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mnogi ga podržali

Teško ozlijeđeni vatrogasac u Supetru odbrusio Torcidašima: ''Je li tako teško osuditi napad? Sramite se''

Ilustracija: Luka Stanzl/PIXSELL
Ilustracija: Luka Stanzl/PIXSELL
Nakon što se o napadu u Supetru na Braču oglasila i Torcida na svom Facebooku, pretučeni vatrogasac DVD-a Supetar Tomo Domančić ostavio im je poruku s kojom su se mnogi složili.

U svojoj objavi Torcida je komentirala potez gradonačelnice Supetra kojim klubu uskraćuje donacije za humanitarni Torcida kup. Oni su kazali da se tu radi samo o prikupljanju ''jeftinih političkih bodova'' te da je ''kolektiviziranje krivnje prije bilo kakvog zakonitog utvrđivanja činjenica, usmjerene na Torcidu Brač nedopustivo i zlonamjerno''.

Pročitajte i ovo Snimljene pijavice kod Pule i Brača upaljen žuti meteoalarm VIDEO Opasno vrijeme: Pijavica protutnjala Bračom, druga snimljena kod Pule Željko Kerum Nije bilo ponuda Nitko ne želi Kerumov pašnjak: Za njega traži 70 tisuća eura

Ono što je zasmetalo mnogima, a posebno vatrogascu Tomi Domančiću, ozljieđenom u napadu Torcidaša na skupinu ljudi, jest činjenica da se Torcida Brač nije ogradila od napada niti ga osudila.

''Zašto niste mogli napisati da osuđujete napad, je li? Je li to tako teško? A da ne napominjem da niste spomenuli da je ovaj što mi je slomio nos uhićen u vašim prostorijama. Sramite se'', napisao im je Domančić u komentaru ispod objave na Facebooku.

Mnogi su se složili s Domančićem, a jedan je komentator napisao da je jedino što je Torcida Brač trebala ''napraviti jest osuditi i ograditi se od napada. Umjesto toga, napisali ste jeftin politički pamflet''.

Domančiću je u napadu slomljen nos na više mjesta, a kako doznaje portal Index.hr, njegovu je ozljede policija prvotno okarakterizirala kao lakše, a zatim je dežurna zamjenica općinske državne odvjetnice u Splitu kazneno djelo protiv njega kvalificirala kao tešku tjelesnu ozljedu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene