Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija

Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom"

Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3
Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix
Zbog dvojice muškaraca koji su u četvrtak u mjestu Tuhovec poginuli kada su quadom sletjeli u rijeku Bednju, Grad Varaždinske Toplice proglasio je ponedjeljak, 15. travnja danom žalosti.

Riječ je o muškarcima od 33 i 39 godina koji su se vozili šetnicom uz rijeku Bednju u smjeru Retkovca, a zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju zemljanog puta, quadom su sletjeli u korito rijeke te poginuli.

Poginuli su bratići Alen (33) i Goran (39) Mikulčić iz Tuhovca, javlja portal Regionalni.

Alen je imao automehaničarsku radionicu i iza sebe je ostavio zaručnicu, a Goran je bio kuhar u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice, a živio je s majkom.

"Sve nas je ovo šokiralo", rekla je poznanica obojice preminulih za Regionalni.

U ponedjeljak ukop i Dan žalosti

"Dan žalosti obilježava se obveznim isticanjem zastave Republike Hrvatske na pola koplja na zgradi Grada Varaždinskih Toplica i na drugim javnim zgradama na području Grada Varaždinskih Toplica. Pozivaju se sve fizičke i pravne osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost te organizatori javnih programa i sadržaja da svoje poslovanje obavljaju primjereno Danu žalosti", priopćili su iz Grada Varaždinskih Toplica.

Pročitajte i ovo Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

Ukop dvojice nesretnih muškaraca bit će 15. travnja u 14 sati na groblju Varaždinske Toplice, dok će se misa zadušnica služiti nakon ukopa, u topličkoj crkvi sv. Martina.

Iz Gradske uprave Varaždinskih Toplica poručili su da suosjećaju s obiteljima tragično stradalih mladih sugrađana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene