Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova računala, monitore, laserske pisače

Varaždinska županija dobit će računalnu opermu kako bi mogli provoditi prostorne planove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine dodijelit će Varaždinskoj županiji računala i računalnu opremu. U povodu toga, ministar Darko Horvat i župan Radimir Čačić, potpisat će Odluku o prijenosu prava vlasništva.

Računala, monitore, laserske pisače i druge uređaje koristit će službenici Upravnog odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša koji rade u aplikacijama za izdavanje dozvola za prostorno uređenje, eDozvola, Informacijski sustav prostornoga uređenja (ISPU), ePlanovi, eNekretnine, eKonferencija te aplikacijama drugih tijela, a vezano je uz prostorne planove.

Pročitajte i ovo Anđelko Stričak Građani prijavljuju štetu Varaždinski župan proglasio dvije prirodne nepogode: Šteta iznosi nekoliko desetaka milijuna Davor Božinović u Varaždinskoj županiji bez ljudskih žrtava FOTO Zbrajaju se štete na sjeveru Hrvatske: "Čak i oni najpesimističniji nisu ovo mogli predvidjeti"

Nakon potpisivanja predviđene su izjave za medije u 9 sati u Županijskoj palači.

Radnička fronta će ispred Hrvatskog sabora održati konferenciju za novinare u povodu stanja u zdravstvu i mogućih rješenja. Na konferenciji će govoriti specijalist neurologije Anton Glasnović i saborska zastupnica Radničke fronte Katarina Peović. Održat će se također u 9 sati ispred Sabora.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene