Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dress code

Ministri se tope na suncu: Čobankoviću najteže

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
A što kad na ovim vrućinama morate biti u odijelu, a iskočili biste iz kože. Ministrima nije bilo lako.

U odijelu i sa zategnutom kravatom, ministar Petar Čobanković se topio na suncu. 'U autu dok se putuje, nije loše, ali kad se izađe vani onda je teško', rekao je Čobanković. 'Evo, kao što vidite hrabro se držim, imam i dugi rukav', rekla je premijerka Jadranka Kosor. 'Vrućinu dobro podnosim', kazao je Božidar Kalmeta, ministar prometa.

Pročitajte i ovo Akademski moral; ilustracija - 2 Provjereno donosi U Hrvatskoj žive superljudi? Istovremeno rade kao ministri i penju se po akademskoj ljestvici: "Jesmo li došli do toga da je netko na funkciji odjednom toliko pametan?" Andrej Plenković Ministromat Osvanula nova stranica maštovitog naziva: "Pričekajte svoj red. Isplati se, zna se!"

Voda je ovih dana spas, a hladi se na sve moguće načine. U posjetu Zadarskoj županiji, ministar poljoprivrede sanja o odmoru. 'Bilo bi najljepše otići malo na odmor i na more, kratke hlače, majica ili bez majice i u more', rekao je Čobanković.

A kad će zaista na odmor, ne zna. Spas ministar Čobanković, kao i njegovi kolege traže u rashlađenim službenim automobilima. Jer i na plus 30 vrijede pravila odijevanja. Bez kravate ne ide se nikuda. 'To je ipak nekakav dress code i mora se poštovati', kaže Đuro Popijač, ministar gospodarstva.

Za razliku od ministara, bivši se predsjednik opustio. 'Ja sam ležernije, jer nisam službeno ovdje, privatno sam, pa si to mogu priuštiti', rekao je Stjepan Mesić, bivši predsjednik RH. Potraje li ovakva vrućina, bit će to dugo, radno, vruće ljeto. Za njih u odijelima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene