Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Među 10 najvećih poduzeća u Hrvatskoj

Valamar ove godine zapošljava 6000 radnika i daje minimalnu plaću 5000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Valamar se na Danu investitora pohvalio da će zaposliti 6600 djelatnika te da svima jamči minimalna neto primanja od 5000 do 7500 kuna.

Portfelj Valamara danas broji 33 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta u šest destinacija. Prosječni rast operativne zarade i vrijednosti poduzeća u posljednje tri godine iznosio je oko 30 posto godišnje. Valamar je danas među deset najvećih poduzeća u Hrvatskoj prema tržišnoj kapitalizaciji, veliki je izvoznik i značajan partner hrvatskom gospodarstvu.

Pročitajte i ovo Hoteli - 1 STRATEŠKI PROJEKTI Apsurd na jugu Hrvatske: U planu novi hoteli, a ruševine hotelskih kompleksa i dalje stoje netaknute Nova turistička kompanija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Veliko turističko spajanje Ujedinjuju se dva jaka hrvatska hotelijera i odmah radnicima nude uvjete koje neće moći odbiti

''U proteklom je razdoblju Valamar Riviera ostvarila značajan rast vrijednosti za investitore, prosječno više od 30 posto godišnje, uz dividendni prinos od oko 2 posto. Naša nova strategija brenda i razvoja usmjerena je na nastavak uspješnog rasta prema Valamarovoj formuli ulaganja u djelatnike, proizvode i destinacije, vodeći brigu o održivom i društveno odgovornom poslovanju. Do kraja godine predstavit ćemo strategiju razvoja do 2022. kojom ćemo nastaviti inovativno i odgovorno razvijati Valamar i hrvatski turizam'', istaknuo je predsjednik Uprave Valamar Riviere Željko Kukurin, piše Jutarnji.hr.

Tvrde da će ove godine zaposliti 6.600 djelatnika te je, prema nedavnom istraživanju percepcije najboljih poslodavaca, danas prvi u hrvatskom turizmu i među najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj. Od travnja ove godine svim zaposlenima jamče minimalna neto primanja od 5000 do 7500 kuna.

Inače, Valamar je u turistički portfelj uložio više od četiri milijarde kuna, a samo u posljednje dvije godine 1,6 milijardi kuna. Napravljeno je više značajnih iskoraka pri razvoju proizvoda s ciljem stvaranja novih standarda odmora i repozicioniranja portfelja prema gostima više platežne moći.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene