Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevezen je u bolnicu

Popravljao automobil u jami, a onda mu se zapalila odjeća: Muškarac je teško opečen

Ilustracija
Ilustracija Foto: Ziga Zivulovic jr./Pixsell
Teška nesreća dogodila se jučer u radionici u Zaprešiću. Dok je muškarac popravaljao automobil zapalila mu se odjeća. Dobio je teške tjelesne ozljede.

Jučer oko 17:30 sati  u mehaničarskoj jami kuće u Zaprešiću odvila se jeziva scena. U garaži prizemne kuće u Ulici Bana Josipa Jelačića, 66-godišnjak je radio demontažu spremnika benzinskog goriva na osobnom vozilu marke Toyota, koje je pripadalo 65-godišnjakinji.

U tom trenutku, muškarac se nalazio u mehaničarskoj jami i tijekom radova, vjerojatno zbog kvara na električnoj instalaciji svjetiljki koje je postavljao radi osvjetljenja prostorije, došlo je do iznenadnog iskrenja. Automatski su se zapalile pare benzinskog goriva, nakon čega su plamenovi zahvatili odjeću 66-godišnjaka, izvijestila je PU zagrebačka.

Pročitajte i ovo David Kozak Ugledna obitelj "Bez tuluma i cura, morao je učiti i učiti": Poznanici pričaju o masovnom ubojici, otkriven jezivi detalj zašto je stalno nosio gitaru

Pročitajte i ovo Ilustracija poskliznuli su se Užas u susjedstvu: Majka i dječak upali u ledenu rijeku, vodila ga je liječniku

Na mjesto nesreće odmah su stigli Hitna pomoć i vatrogasci, koji su brzo reagirali kako bi suzbili vatru. Ozlijeđeni muškarac je prevezen vozilom Hitne pomoći u Kliniku za traumatologiju, gdje su mu dijagnosticirane teške tjelesne ozljede. Policija je provela očevid na mjestu događaja te ističe da se radi o nesretnom slučaju s teškim posljedicama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene