Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sastanak u 17 sati

Milan Bandić planira uvesti naplatu parkinga u cijelom Zagrebu: ''Je li na pomolu novi harač?''

Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr)
Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je na sastanak predsjednike gradskih četvrti i mjesnih odbora na radni sastanak s Upravom Holdinga i voditeljima podružnica u utorak na Velesajmu u 17 sati. Osim otpada na dnevnom je redu i naplata parkiranja u cijelom Zagrebu.

Ponovno je u Zagrebu aktualizirana tema naplate parkiranja na području cijeloga grada. I početkom prošle godine gradonačelnik Zagreba Milan Bandić razmatrao je tu opciju. Nepopularnoj mjeri usprotivili su se Zagrepčani pa je gradonačelnik reterirao.

Pročitajte i ovo Osoba s invaliditetom dobila kaznu Šef Udruge rezigniran Šok za osobe s invaliditetom: "Počeli su nam naplaćivati kazne"; Nakon našeg upita u Gradu razmišljaju o promjenama Slika nije dostupna Treći pokušaj Milan Bandić ponovno želi uvesti naplatu parkiranja u cijelom Zagrebu, HSLS pozvao stranke da se usprotive

''Smatram da je duboko nepravedno i nemoralno da jedna ulica plaća parkiranje, a druga ne. No ništa neću raditi na silu. Kako građani odluče, tako će i biti'', poručio je tada gradonačelnik.

Za utorak u 17 sati Bandić je sazvao radni sastanak s predsjednicima gradskih četvrti i mjesnih odbora na kojem bi osim o mjerama za poboljšanje skupljanja otpada trebalo raspravljati i o uvođenju naplate parkiranja na području cijeloga Zagreba.

Gradski zastupnik Tomislav Stojak na svom se profilu na Facebooku zapitao je li na pomolu novi harač u Zagrebu?

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene