Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Humanitarni cilj

Za popularnu utrku startnina više nema: "Dobre vijesti su da svi još uvijek mogu sudjelovati"

Aktualno Galerija Sara Duvnjak i Josipa Galić - 4 Sara Duvnjak i Josipa Galić - 4 Foto: DNEVNIK.hr Sara Duvnjak i Josipa Galić - 3 Sara Duvnjak i Josipa Galić - 3 Foto: DNEVNIK.hr Sara Duvnjak i Josipa Galić - 2 Sara Duvnjak i Josipa Galić - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Sara Duvnjak i Josipa Galić - 1 Galerija 1/4 >>
Dijeli nas mjesec dana do utrke Wings for Life. Prikupljeni novac odlazi na istraživanje ozljeda leđne moždine, a sve startnine već su rasprodane. No, sudjelovati se ipak i dalje može.

Utrka koja se trči u više zemalja u isto vrijeme Wings for Life, a od koje prihodi odlaze na istraživanje ozljeda leđne moždine, održat će se za mjesec dana. 

Josipa Galić iz organizatorskog tima utrke novinarki Dnevnika Nove TV Sari Duvnjak otkrila je kako su sve startnine već rasprodane. No, oni koji žele i dalje mogu sudjelovati.

Pročitajte i ovo Pakt o migracijama i azilu - 4 Na potezu Vijeće EU-a Europski parlament izglasao pakt o migracijama i azilu, nije prošlo bez incidenata

"Ali dobre vijesti su da je za utrku za aplikaciju nebrojeno startnina, tako da svi još uvijek mogu sudjelovati za postizanje velikog cilja  - pronalaska lijeka za ozljede leđne moždine", objasnila je Josipa Galić, koja je otkrila i koliko će ljudi sudjelovati na utrci. 

Sve o ovogodišnjem izdanju utrke Wings for Life doznajte u prilogu Dnevnika Nove TV.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene