Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U tijeku potraga

TRAGEDIJA NA TISI Utopilo se troje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Troje djece, starosti 12, 13 i 15 godina, utopilo se u subotu poslije podne u rijeci Tisi, kod mjesta Đala na sjeveru Vojvodine, objavili su u nedjelju vojvođanski mediji.

Potraga za tijelima djece nastavljena je u nedjelju pošto je zbog mraka bila prekinuta u subotu oko 22 sata.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za ožujak Roditelji, provjerite svoje račune: Počinje isplata dječjeg doplatka Danka Ilić potraga bez rezultata Majka ubojice malene Danke odbila svjedočiti! Doznaje se što dalje čeka njezina sina i drugog osumnjičenog

Tragedija se dogodila, prenosi list 'Blic', kada je 15-godišnju Kristijanu povukla voda i ona se počela daviti jer nije znala plivati, a dvojica njezinih prijatelja Laslo i Danijel, skočili su u rijeku u namjeri da je spase, ali se svo troje utopilo u Tisi.

Na divljoj plaži nadomak Đale u vrijeme tragedije bile su još dvije djevojčice koje nisu ulazile u vodu kada se zbio tragičan događaj.

Nove žrtve bijega od rata i gladi: Utopilo se 12 ljudi

Nestanak djece u rijeci prijavljen je policiji oko 16 sati, a policija Novoga Kneževca, Žandarmerija i ronioci iz Beograda do kasno u noć bezuspješno su pretraživali nepredvidivu Tisu.

Kako neslužbeno doznaje Radio televizija Vojvodine, na plaži u Đali je bilo petero djece, bez pratnje odraslih osoba.

Za samo sedam dana u rijekama u Vojvodini utopilo se petero djece. Prošle subote na Šatrinačkom jezeru utopio se 17-godišnji mladić, a u petak oko 13 sati, dok se kupao na rijeci Tamiš u Pančevu, utopio se četrnaestogodišnji dječak. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene