Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prizori kakve inače viđamo u zabačenim kineskim provincijama, sada su i naša stvarnost. Kamion-ralica zapeo je nasred mosta u Gomirju u Gorskom Kotaru.


Kamion-ralica krenuo je u cik zore na teren, posipati zaleđene ceste u Gorskom Kotaru. No, nasred mosta u Gomirju propao je i zaglavio. Vozač se srećom uspio izvući iz kamiona i proći u bizarnoj nesreći neozlijeđen.

Vezani članci Prometna policija, ilustracija Crni vikend na hrvatskih cestama: U četiri prometne nesreće poginulo čak osam osoba Kamion, ilustracija U strašnoj nesreći u Italiji poginuo vozač iz Hrvatske: ''Izgledalo je strašno. Oči su mi još uvijek pune suza''

>> FOTO Vozač izbjegavao sudar s motociklistom pa sletio u obližnju rupu

Mještani Gomirja kažu da je most u očajnom stanju i i kažu kako samo 'Bogu mogu zahvaliti što se nesreća nije dogodila dva sata kasnije kadatim istim mostom prolazi autobus pun školske djece'. U tijeku je izvlačenje kamiona, promet mostom je obustavljen.

Zašto je most popustio pod teretom kamiona i kada će se šteta sanirati i most ponovno osposobiti za siguran prelazak - trebaju utvrditi odgovorne službe koje se nalaze na terenu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook