Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Petero ozlijeđenih

FOTO Vozač izbjegavao sudar s motociklistom pa sletio u obližnju rupu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prometna nesreća u kojoj je petero ljudi zadobilo teške tjelesne ozljede dogodila se oko 17 sati na križanju Vrazove i Milanovićeve ulice u Slavonskom Brodu.

Naime, prema jos neslužbenim informacijama, vozač Renaulta Megana je, kako bi izbjegao sudar sa motociklistom koji se kretao iz smjera Milanovićeve ulice, naglo skrenuo i pritom sletio sa kolnika.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Međutim, upravo na mjestu slijetanja u blizini raskrižja iskopana je rupa duboka nekoliko metara, najvjerovatnije radi popravka glavne gradske kanalizacijske cijevi koja vodi prema savskom kolektoru. Veći dio vozila okomito je upao u rupu i prednjim krajem udario u betonsku kanalizacijsku cijev velikog profila, probivši je.

Pet putnika iz vozila od kojih je dvoje djece ostali su gotovo naglavačke zarobljeni u vozilu. Unesrećenima su odmah priskočili prolaznici i stanovnici Vrazove, koji su ih, razbijajući vjetrobranska stakla, kroz okna izvukli iz automobila. Svi putnici iz vozila prevezeni su kolima hitne pomoći u brodsku bolnicu gdje im je ukazana medicinska pomoć. Unesrećena obitelj vraćala se kući s groblja nakon obilježavanja godišnjice smrti člana obitelji. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene