Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misa i druženje s obitelji

Uskrsni ponedjeljak provodio se s obitelji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi su se vjernici i danas na misama diljem zemlje spomenuli Isusova puta u Emaus i trenutka kada su ga učenici prepoznali po lomljenju kruha. Već tradicionalno, uskrsni je ponedjeljak rezerviran za druženje s prijateljima i rodbinom.

Diljem Hrvatske mnogi su vjernici prijepodne bili na misi, a ostatak dana provode u druženju s prijateljima i rodbinom. Zagrepčani i njihovi gosti posebno su oduševljeni dvometarskim pisanicama oslikanim motivima naivne umjetnosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Posljednja prilika za kupovinu Pogledajte kako trgovine i šoping-centri rade tijekom produženog vikenda Papa Franjo otkazao obveze simptomi gripe Papa Franjo ponovno otkazao obveze zbog zdravlja, javili se iz njegovog ureda

Lijepo vrijeme na Kvarneru izmamilo je turiste na sunce. 'Danas je odmor, malo u Crkvu, malo šetnje i tako.'

Na misi u ponedjeljak spominje se Isusov put u Emaus s dvojicom učenika. Ponedjeljak je zato već tradicionalno rezerviran za posjet dragih ljudi. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene