Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jednosmjeran prometni pristup

U noći sa 17. na 18. lipnja nova regulacija prometa u splitskoj trajektnoj luci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova regulacija prometa u splitskoj trajektnoj luci, kojom bi se trebale smanjiti gužve u luci te pristupnim i izlaznim cestama, stupit će na snagu u noći sa 17. na 18. lipnja ove godine, najavljeno je u nedjelju iz Hrvatskih cesta.

U tijeku je izvođenje nužnih radova potrebnih za preregulaciju prometa koji su započeli nakon promjene vremenskih uvjeta odnosno izrazito kišnog razdoblja, a na koje je utjecala i neophodna sanacija kvara na dijelu vodoopskrbne mreže, navodi se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

Nova regulacija donosi potpuno jednosmjeran prometni pristup ulicama trajektnoj luci i izlaznim ulicama iz nje, a što do sada nije bio slučaj.

Prvobitno je bilo planirano da nova prometna regulacija kroz splitsku luku stupi na snagu početkom lipnja ove godine. No, kako su objasnili u splitskoj Gradskoj upravi, do odgode je došlo zbog loših vremenskih uvjeta koji su odgodili izvođenje građevinskih radova potrebnih za novu regulaciju. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene