Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uskok istražuje i Kalmetina pomoćnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojavili su se napisi u medijima da je Institut građevinarstva Hrvatske, koji vodi Jure Radić, davao poslove tvrtki D&Z koja je, pak, zanimljiva po tome što je njezin suvlasnik bio Kalmetin državni tajnik Zdravko Livaković.

Glasnogovornica Kalmetina ministarstva Marina Halužan potvrdila je da je Institut građevinarstva Hrvatske uzeo kao kooperanta tvrtku D&Z, ali je naglasila da je državni tajnik Livaković prije dobivanja tog posla prodao svoj udio u tvrtki. Navodno je Livaković svoj dio prodao svom poslovnom partneru s kojim je i krenuo u poduzetničke vode.

Pročitajte i ovo Ilustracija Povezani s "podruzetnikom" Detelji velike akcije USKOK-a: Uigrani narko kartel u Hrvatsku prokrijumčario stotine tona droge Potraga za Dankom još traje Puno pitanja "Djetetu prilikom udarca krene krv, a mi nemamo DNK": Stručnjaci o slučaju ubijene Danke

Iz Kalmetina ministarstva uzeta je dokumentacija o provedbi natječaja za modernizaciju 12,5 kilometara cesta u općini Cetingrad zbog čijeg je namještanja, kako to tvrdi Mića Valentić, i došlo do pokušaja iznude. Taj natječaj, na kojem su posao, za 4,9 milijuna kuna, dobile Ceste Karlovac, jučer je na svojoj sjednici poništilo Povjerenstvo za provedbu nadmetanja Uprave za regionalnu i lokalnu infrastrukturu.

Član Povjerenstva i načelnik općine Cetingrad Nikola Paulić kaže kako je pomoćnik ministra prometa i razvitka Ljudevit Herceg obećao da će uskoro biti raspisan novi natječaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene