Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Situacija će se pratiti cijelu noć

Upute nakon sjednice Stožera civilne zaštite Splita: Smanjite potrošnju vode i struje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak navečer održana je zajednička sjednica Stožera civilne zaštite Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije. U priopćenju poslanom medijima navodi se kako se "kontrola zraka i vode odvija redovito, da će se pratiti tijekom cijele noći, a građani su zamoljeni da smanje potrošnju vode i struje, spuste rolete i da radi rasterećenja prometnica ne koriste automobile.

Sjednicom stožera predsjedavali dogradonačelnik Nino Vela i dožupan Ante Šošić uz nazočnost gradonačelnika Splita Andre Krstulovića Opare, glavnog ravnatelja DUZS-a Dragana Lozančića i glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucakovića, priopćeno je večeras iz Ureda grada Splita.

Pročitajte i ovo Požar u Crikvenici Požar je izazvao oštećenja Dvojica privedena zbog izazivanja nekoliko požara u Crikvenici Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno"

Građani su zamoljeni da samostalno ne odlaze na požariste nego da sve rade u dogovoru s policijom i vatrogascima i odlukama gradskog i županijskog stožera. "Samoinicijativno ništa ne poduzimati, osnovno je da nijedan čovjek ne strada", navodi se u priopćenju.

Iz grada smiruju javnost i poručuju da će se cijelu noć pratiti situacija, da će sve raspoložive snage biti na terenu kao i da se tijekom noći očekuje smirivanje vjetra što bi trebalo olakšati posao vatrogascima, zaključuje se na kraju priopćenja. (HINA)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene