Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blagdan Svih Svetih

OPREZ! Idete li na put evo gdje vas čekaju moguće kolone i zastoji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatske autoceste izvijestile su o lokacijama privremene regulacije prometa postavljene zbog odvijanja radova na cestama.

Zbog radova, redovnog i izvanrednog održavanja autocesta u vrijeme nadolazećeg blagdana Svih Svetih, odnosno tijekom produženog vikenda može doći do eventualnih zastoja i kolona na pojedinim dionicama.

Pročitajte i ovo Varaždinci obilaze grobove svojih najmilijih Pojačan promet FOTO Blagdan je Svih svetih, građani obilaze grobove najmilijih: "Svi smo tu ujedinjeni, kao da su duše spojene" Slika nije dostupna ZA PRODUŽENI VIKEND KREĆETE NA PUT Donosimo upozorenje HAK-a

Na dionici autoceste A1 od čvora Otočac do čvora Perušić, promet se odvija dvosmjerno s po jedim prometnim trakom za svaki smjer kroz desnu cijev tunela Grič, te se na tom dijelu očekuje stvaranje manjih zastoja i kolona.

Promet na dionici autoceste A1 od čvora Perušić do čvora Otočac se odvija jednim prometnim trakom kroz tunel Brezik u smjeru Zagreb, te se na tom dijelu očekuje stvaranje manjih zastoja i kolona.

>> OPREZ Gusta magla na dionicama A1, A3 i A6!

Od čvora Kosnica do čvora Rugvicana na dionici autoceste A3, promet se vodi jednim prometnim trakom iz smjera Kosnice u smjeru Lipovca, te se na tom dijelu očekuje stvaranje većih zastoja i kolona.

Na dionici autoceste A3 od čvora Kutina do čvora Novska promet se odvija jednim prometnim trakom u smjeru Lipovca, te se na tom dijelu očekuje stvaranje manjih zastoja i kolona.

HAC je izvijestio i kako se na ostalim dionicama autocesta na kojima traju radovi ne očekuju se zastoji i kolone za vrijeme produženog vikenda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene