Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatske autoceste izvijestile su o lokacijama privremene regulacije prometa postavljene zbog odvijanja radova na cestama.


Zbog radova, redovnog i izvanrednog održavanja autocesta u vrijeme nadolazećeg blagdana Svih Svetih, odnosno tijekom produženog vikenda može doći do eventualnih zastoja i kolona na pojedinim dionicama.

Vezani članci Prometna kamera, Ilustracija Nove kamere na autocesti: Evo što će sve moći detektirati Slika nije dostupna KREĆETE NA PUT Donosimo upozorenje HAK-a

Na dionici autoceste A1 od čvora Otočac do čvora Perušić, promet se odvija dvosmjerno s po jedim prometnim trakom za svaki smjer kroz desnu cijev tunela Grič, te se na tom dijelu očekuje stvaranje manjih zastoja i kolona.

Promet na dionici autoceste A1 od čvora Perušić do čvora Otočac se odvija jednim prometnim trakom kroz tunel Brezik u smjeru Zagreb, te se na tom dijelu očekuje stvaranje manjih zastoja i kolona.

>> OPREZ Gusta magla na dionicama A1, A3 i A6!

Od čvora Kosnica do čvora Rugvicana na dionici autoceste A3, promet se vodi jednim prometnim trakom iz smjera Kosnice u smjeru Lipovca, te se na tom dijelu očekuje stvaranje većih zastoja i kolona.

Na dionici autoceste A3 od čvora Kutina do čvora Novska promet se odvija jednim prometnim trakom u smjeru Lipovca, te se na tom dijelu očekuje stvaranje manjih zastoja i kolona.

HAC je izvijestio i kako se na ostalim dionicama autocesta na kojima traju radovi ne očekuju se zastoji i kolone za vrijeme produženog vikenda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju