Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatske autoceste izvijestile su o lokacijama privremene regulacije prometa postavljene zbog odvijanja radova na cestama.


Zbog radova, redovnog i izvanrednog održavanja autocesta u vrijeme nadolazećeg blagdana Svih Svetih, odnosno tijekom produženog vikenda može doći do eventualnih zastoja i kolona na pojedinim dionicama.

Vezani članci Ilustracija Do kraja veljače besplatno autocestom za Sisak, jedan privatni distributer odlučio otpisati troškove za struju potresom pogođenom području Nesrećna na naplatnim kućicama Mraclin Stravične scene na autocesti: Autom potpuno demolirao kućicu HAC-a, poginuo djelatnik

Na dionici autoceste A1 od čvora Otočac do čvora Perušić, promet se odvija dvosmjerno s po jedim prometnim trakom za svaki smjer kroz desnu cijev tunela Grič, te se na tom dijelu očekuje stvaranje manjih zastoja i kolona.

Promet na dionici autoceste A1 od čvora Perušić do čvora Otočac se odvija jednim prometnim trakom kroz tunel Brezik u smjeru Zagreb, te se na tom dijelu očekuje stvaranje manjih zastoja i kolona.

>> OPREZ Gusta magla na dionicama A1, A3 i A6!

Od čvora Kosnica do čvora Rugvicana na dionici autoceste A3, promet se vodi jednim prometnim trakom iz smjera Kosnice u smjeru Lipovca, te se na tom dijelu očekuje stvaranje većih zastoja i kolona.

Na dionici autoceste A3 od čvora Kutina do čvora Novska promet se odvija jednim prometnim trakom u smjeru Lipovca, te se na tom dijelu očekuje stvaranje manjih zastoja i kolona.

HAC je izvijestio i kako se na ostalim dionicama autocesta na kojima traju radovi ne očekuju se zastoji i kolone za vrijeme produženog vikenda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook