Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Kninu je održana sjednica Predsjedništva SDSS-a i Izvršnog odbora Županijske organizacije SDSS-a, kojoj je na čelu Miro Rašković.


Uoči samog sastanka Vojislav Stanimirović kazao je kako je Mirko Rašković, s kojim su htjeli na današnjem sastanku riješiti nesuglasice, pismenim putem dao ostavku SDSS-u te se na sastanku nije pojavio.

Vezani članci Državni vrh u Jasenovcu Hoće li nakon silnih "čašćenja" u zadnje vrijeme Milanović i Plenković zajedno u Jasenovac: "Usuglasit će se kako će taj dan izgledati" Marijo Ćaćić Aktualni dogradonačelnik Marijo Ćaćić objavio kandidaturu za gradonačelnika Knina

Stanimirović je kazao kako su sazivanjem sastanka željeli čuti od samog Raškovića razloge zbog kojih nije, kao ostatak SDSS-a, podržao koaliciju Hrvatska raste već je tvrdio kako je izložen pritiscima.

'Nažalost mi smo došli ovdje da ga čujemo, da vidimo tko mu to prijeti, tko ga to ucjenjuje i tako dalje. Nažalost, izgleda da nećemo imati priliku da to čujemo od njega', rekao je Stanimirović uoči sastanka SDSS-a.

Stipe Petrina o Mirku Raškoviću: 'Primite sa velikom rezervom ove njegove tvrdnje o bilo kakvom pritisku od bilo koga'

Prije održavanja sastanka, Milorad Pupovac je kazao da očekuje od Raškovića da vrati osvojeni mandat SDSS-u. Također je kazao kako postoje indicije da se radi o 'organiziranoj pljački mandata' te pozvao nadležne institucije da istraže ovaj slučaj.

MILORAD PUPOVAC
'Taj mandat pripada SDSS-u i mi očekujemo da se on vrati SDSS-u. Posebno zbog toga što postoje indicije da je riječ o organiziranoj pljačci jednoga mandata jedne male stranke', rekao je Pupovac.

O tome tko je i na koji način utjecao na odluku Mire Raškovića, Pupovac je kazao kako o imenima ne želi govoriti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook