Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Turističke agencije bilježe porast prodaje skijaških aranžmana.


Unatoč gospodarskoj krizi brojni zaljubljenici u skijanje ne odriču se zimovanja na nekim od poznatih europskih skijališta, objavio je Dnevnik Nove TV.

Vezani članci Mećava Cijeli dan snimao zastrašujuću mećavu, ali nije očekivao da će ga zatrpati Snijeg u Kanadi Kanađane zatrpao snijeg, neki ne mogu ni izaći iz kuće pa se zabavljaju na kreativne načine

Oni koji si to ne mogu priuštit ići će do povoljnijih skijališta u BiH i Sloveniji, ili će čekati snijeg na hrvatskim planinama. I ove godine na skijanje će oko 200 tisuća građana.

Putničke agencije tvrde kako bilježe porast prodaje aranžmana čak do 30 % više nego prošle godine. Porast se bilježi i jer su ove godine ponude krenule ranije, a s tim i rezervacije i prodaja. Ipak, gospodarska kriza svakako je promijenila navike skijaša.

Svaka nacija kolektivno troši lovu na nešto, a mi, eto, na skijanje

Zbog financija neki će čekati hladnije vrijeme i skijanje na Sljemenu. Uz popularne Francusku, Italiju i Austriju, mnogi će kao svoju destinaciju ove zime sigurno odabrati bliža i povoljnija skijališta, kao što su ona u susjednoj BIH.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook