Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mijenjaju se navike

Hoće li zbog gospodarske krize Hrvati odustati od skijanja?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turističke agencije bilježe porast prodaje skijaških aranžmana.

Unatoč gospodarskoj krizi brojni zaljubljenici u skijanje ne odriču se zimovanja na nekim od poznatih europskih skijališta, objavio je Dnevnik Nove TV.

Pročitajte i ovo Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba Snijeg u Lici Gorani su spremni Hladni val stiže u Hrvatsku: Temperature će se spustiti ispod nule, a snijeg će padati čak i na Jadranu

Oni koji si to ne mogu priuštit ići će do povoljnijih skijališta u BiH i Sloveniji, ili će čekati snijeg na hrvatskim planinama. I ove godine na skijanje će oko 200 tisuća građana.

Putničke agencije tvrde kako bilježe porast prodaje aranžmana čak do 30 % više nego prošle godine. Porast se bilježi i jer su ove godine ponude krenule ranije, a s tim i rezervacije i prodaja. Ipak, gospodarska kriza svakako je promijenila navike skijaša.

Svaka nacija kolektivno troši lovu na nešto, a mi, eto, na skijanje

Zbog financija neki će čekati hladnije vrijeme i skijanje na Sljemenu. Uz popularne Francusku, Italiju i Austriju, mnogi će kao svoju destinaciju ove zime sigurno odabrati bliža i povoljnija skijališta, kao što su ona u susjednoj BIH.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene